Apropament empresarial als Maristes

5El dia 23 de febrer l’alumnat de 4t d’ESO dels Maristes d’Igualada van gaudir d’una xerrada a càrrec, ni més ni menys que de l’Stephanie Marko, creadora de l’empresa Stikets. Amb l’objectiu de voler apropar l’empresa a la vida dels joves per tal d’ajudar-los a enfocar el seu futur, la Unió Empresarial de l’Anoia ha anat oferint activitats, xerrades i visites a empreses de la comarca, en les quals la nostra escola hi ha participat.

En aquesta xerrada, titulada  Les professions de futur – Apropament empresarial als joves de l’Anoia, la ponent no només va explicar com va encetar el seu innovador projecte, sinó que, a més, va detallar quin tipus de perfil professionals cal (i caldrà) per a un negoci com ara el seu o qualsevol altra empresa de futur.

L’Stephanie va destacar la importància que el domini d’internet, el món de la robòtica i l’anàlisi de dades prenen i prendran en el mercat laboral.

Els alumnes han vist com ells són un producte a les xarxes socials ja que de les seves cerques i consultes les empreses en treuen profit, com cal estar molt atent als inputs que reps de l’entorn ja que els pots usar en el futur i cal anar ben preparats (bona formació) i estar disposats a actualitzar-se contínuament.