Apertura de nou restaurant a Capellades, l’Anoia: Can Carol!

291
Bacallà cruixent sobre llit de crema fina de pèsols

El passat 15 de març Can Carol va obrir les seves portes com a restaurant. Fan un tipus de cuina tradicional de xup xup amb un toc modern. Una aposta diferent! En un entorn preciós, envoltat de verd, on relaxar-te, desconnectar per una estona i sobretot dinar molt bé.

Can Carol és una masia de 1495, situada a la Font de la Reina de Capellades, Camí Ral. Totalment reformada, mantenint l’essència de la seva època amb els arcs de pedra, bigues de fusta i molts detalls, combinats amb el toc modern dels espais totalment reformats. Un estil senzill, modern i rústic que fan les estades còmodes.

Amplis espais, parking propi i salons privats per portar a terme esdevemiments com casaments. Ideal per reunions d’empreses i dinars de famílies.

La masia disposa de 2 plantes, a la planta baixa estan els espais exteriors amb jardins, piscina i salons, i a la part de dalt un Hotel amb Encant amb 7 habitacions i 2 salons molt agradables per compartir. Sens dubte un lloc que cal visitar i una cuina que cal degustar.