22.7 C
Igualada
Dimecres, setembre 22, 2021

Anoia Cuina organitza un sopar gastronòmic obert a tothom

anoia-cuina.jpg

L’associació gastronòmica “L’Anoia Cuina” organitza el seu primer sopar gastronòmic el proper divendres 26 d’octubre, a les 9 del vespre, al claustre de l’Escola Pia. El sopar de tardor, que porta com a lema “Temporada de bolets, del bosc a la taula”, constarà de vins i caves dels grans cellers de la comarca i de 23 elaboracions a càrrec dels restaurants i pastisseries de la comarca i amb la col·laboració dels alumnes del curs de formació ocupacional d’auxiliar d’hostaleria, cuina i serveis de restauració de l’Escola Pia que oferiran el seu suport amb tasques d’ajudant de cuina i de cambrer. La trobada està oberta a tothom, té un cost de 100€ per persona i s’ha de fer reserva prèvia trucant al telèfon 686200325. L’Anoia Cuina és una associació gastronòmica que treballa per recuperar els productes del nostre territori. La voluntat és dinamitzar el sector a partir de la promoció del producte autòcton, per això ”L’Anoia Cuina” té com a objectius treballar amb productes de temporada, obrir la gastronomia a la gent, promoure els restaurants i establiments de grans idees relacionats amb la comarca, crear una cultura gastronòmica autòctona de l’Anoia, recuperar productes i llavors, activar la nostra comarca, atreure gent interessada i especialitzada en el sector, incorporar els productes de la comarca als nostres restaurants i als nostres establiments, i crear i formar una implicació directa entre productors, elaboradors i consumidors. L’associació va néixer del neguit d’uns restauradors preocupats pel consum excessiu de productes de fora de temporada i de productes exportats d’arreu del món en detriment del producte de la terra. Segons “Anoia Cuina” la qualitat es troba en el pagès, l’agricultor, l’elaborador, el caçador o el boletaire de la comarca. Però això cal donar-ho a conèixer, cal culturitzar la cuina de la comarca i fer que el consumidor descobreixi mitjançant el paladar els grans plaers que dóna la terra. Tot i que l’associació està oberta a rebre nous membres del sector, actualment “L’Anoia cuina” la formen els següents establiments: Restaurant Cal Jeroni, Restaurant Nou Urbisol, Les 8 Cadires, Restaurant Les Olles, Pastisseria Targarrona, i el Restaurant Tall de Conill.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Òmnium Anoia homenatja a l’il·lustre calafí Alexandre de Riquer

Coincidint amb l’Any Riquer impulsat per la Generalitat de Catalunya, Òmnium Anoia ha organitzat per demà dijous 23 de setembre la presentació del llibre...

Capellades torna a tenir cinema

L’Ajuntament de Capellades ha signat un conveni de col·laboració amb La Societat La Lliga per poder tornar a gaudir d’una programació estable de cinema. D’aquesta...

Finalitzen les obres d’adequació de les antigues escoles de l’Espelt

L’Ajuntament d’Òdena va acabar aquest mes d’agost les obres d’adequació de les antigues escoles de l’Espelt, que han comptat amb un pressupost de 45.329,32€,...

Igualada Som-hi tornarà a aprovar els pressupostos del govern de Junts

Davant la minoria del govern de Junts, el grup municipal d’Igualada Som-hi tornarà a aprovar els pressupostos del govern municipal d'Igualada. Ho farà després...

Una dona gran traslladada a l’Hospital en estat “menys greu” per un nou atropellament al Passeig Verdaguer

Nou atropellament al Passeig Verdaguer d'Igualada, aquesta vegada al pas de vianants que hi ha entre el carrer Sant Magí i el Carrer d'Òdena....
Compartir