9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Anna Ballet guanya el premi Jujol Dansa Jove
A

Publicitat

Anna Ballet, alumna del CQ Dansa Concèntric, amb el solo de dansa contemporània “ME”, coreografia de Cristina Queraltó, va ser guardonada amb el primer premi a la 10ª edició del Premi Jujol Dansa Jove que es va celebrar aquest passat cap de setmana a St. Joan Despí.

Per primera vegada, tres de les alumnes del CQ Dansa Concèntric, l’Anna, la Carlotta i la Clara, van participar en aquest concurs. Després de mesos de classes i preparació coreogràfica, cadascuna d’elles va presentar el seu solo de dansa contemporània i moderna.

Cal felicitar les tres ballarines per les seves actuacions, especials, molt expressives i ben executades i, sobretot, donar l’enhorabona a l’Anna Ballet, que amb el solo de dansa contemporània “ME”, va rebre la medalla d’or en aquest esdeveniment. Per aquest motiu va ser convidada a actuar a la Gal·la Solidària destinada a la recaptació de fons per Sant Joan de Déu. Una bonica experiència, per tant, per les tres ballarines i els qui les envolten, en un marc de dansa, art i solidaritat.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies