Anna Ballet guanya el premi Jujol Dansa Jove

157

Anna Ballet, alumna del CQ Dansa Concèntric, amb el solo de dansa contemporània “ME”, coreografia de Cristina Queraltó, va ser guardonada amb el primer premi a la 10ª edició del Premi Jujol Dansa Jove que es va celebrar aquest passat cap de setmana a St. Joan Despí.

Per primera vegada, tres de les alumnes del CQ Dansa Concèntric, l’Anna, la Carlotta i la Clara, van participar en aquest concurs. Després de mesos de classes i preparació coreogràfica, cadascuna d’elles va presentar el seu solo de dansa contemporània i moderna.

Cal felicitar les tres ballarines per les seves actuacions, especials, molt expressives i ben executades i, sobretot, donar l’enhorabona a l’Anna Ballet, que amb el solo de dansa contemporània “ME”, va rebre la medalla d’or en aquest esdeveniment. Per aquest motiu va ser convidada a actuar a la Gal·la Solidària destinada a la recaptació de fons per Sant Joan de Déu. Una bonica experiència, per tant, per les tres ballarines i els qui les envolten, en un marc de dansa, art i solidaritat.