Alumnes de l’IES Alexandre de Riquer visiten l’exposició commemorativa de Ramon Sala Coy
A

22 de desembre de 2016

ramon-sala-coy-exposicio-visita-calaf-veuanoiaEls alumnes de 2n d’ESO de l’IES Alexandre de Riquer van visitar, aquest passat dimarts 13 de desembre, l’exposició commemorativa al pintor i escriptor Ramon Sala Coy.

Durant la visita, els alumnes van estar atents a l’explicació i descripció que els va oferir Marina Duocastella, néta de l’autor i comissària de l’exposició. Els joves van poder saber més sobre l’obra de l’artista calafí però també sobre l’evolució de Calaf i la seva història. Un cop finalitzada la visita, van completar un dossier didàctic amb els coneixements que havien après, relacionant les obres amb el seu context històric a Calaf i exposant la seva visió sobre el significat dels quadres.

Està previst que pel pròxim 13 de gener la visitin els alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escola Alta Segarra i un altre grup de l’IES Alexandre de Riquer.

Cal recordar, que els diumenges de desembre i gener l’exposició estarà oberta al públic de les 12.00 a les 14.00 hores, exceptuant el 25 de desembre i l’1 de gener.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta