Els alumnes de 4t A del Dolors Martí fan una entrevista per Ràdio Igualada
E

22 de desembre de 2016

dolors-marti-radio-igualadaEls nens i nenes de 4tA de l’escola Dolors Martí som la classe “El correfoc” i, molt engrescats, hem realitzat una entrevista a través de Ràdio Igualada a la Ma. Àngels Martin, del grup Mal Llamp d’Igualada i amb molta experiència en el món de les màscares de diables.

Preparar l’entrevista ha estat un procés molt interessant: hem fet pluja d’idees sobre les preguntes, elecció dels presentadors, repartiment de les preguntes per grups, entonació adequada, assaig i posterior gravació del programa.

I haver tingut l’oportunitat de realitzar aquesta entrevista amb Ràdio Igualada, ha fet que fos una tasca molt didàctica i una gran oportunitat perquè els nens i nenes de 4tA apliquessin els seus coneixements d’una activitat real i pràctica; tant el llenguatge oral, la transmissió d’idees, coherència i correcció, respecte entre companys, pronúncia i dicció correctes, entre altres aspectes.

Tot i que hi ha hagut moments de nervis pel fet d’estar gravant, ha estat molt interessant i engrescador. Ens ha encantat. Gràcies Xavi i Ma. Àngels, estem molt agraïts.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?