Els alumnes de 2n d’ESO del Molí de la Vila mostren les màquines que han dissenyat i construït

11

El alumnes de 2n d’ESO de l’institut Molí de la Vila han dissenyat i construït aparells durant el projecte del segon trimestre. Aparells com una màquina que serveix begudes, una rentadora, una maqueta d’un ascensor o una màquina expenedora són alguns exemples del que ells mateixos han ideat i després han construït a partir de materials reciclats.

Totes aquestes màquines són el resultat del projecte que s’ha realitzat durant el segon trimestre. Aquest treball s’ha dut a terme a l’aula i s’ha complementat amb visites al Cosmocaixa i al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa, on van dur a terme un taller d’electricitat.

Aquesta mostra dels projectes realitzats s’ha obert a tots els alumnes del centre, pares i professors, que han pogut veure com funcionen les màquines i els alumnes que les han dissenyat i construït han pogut explicar com funcionen i quin procés han dut a terme per a realitzar-les.

Tot una experiència positiva que permet als alumnes desenvolupar les seves competències i resoldre reptes que se’ls van plantejant, de manera crítica i reflexiva. A més a més, ha estat un projecte que ha fomentat l’autonomia, l’aprenentatge participatiu, la creativitat i el mètode científic.