Alícia Capdevila presidirà Esquerra Republicana a Vilanova del Camí

268

foto_alícia_capdevilaAlícia Capdevila ha estat escollida presidenta de la secció local d’Esquerra Republicana de Vilanova del Camí. Capdevila substituirà al fins ara president Joaquim Fresneda. A més del càrrec de president, la secció local també va renovar tota l’executiva en una assemblea celebrada el 22 de maig a Can Papasseit.

Capdevila és una vilanovina de 48 anys dedicada professionalment a l’Educació Social i especialitzada en l’atenció a la gent gran. Mare de dues filles, viu a Vilanova des de fa 18 anys i està vinculada a diverses entitats de caire sociocultural del municipi.

Els objectius bàsics que s’ha marcat la nova executiva són tenir una presència més activa en la vida social de Vilanova, així com ampliar el nombre de militants al municipi. D’altra banda, la nova presidenta ha remarcat la necessitat de tenir una secció local forta que pugui participar i mantenir un contacte proper amb la ciutadania.

Així doncs, dins de l’executiva local Alícia Capdevila assumirà la presidència, Marta Monjo la Secretaria, Montse Valentí i Marcelino Nieto gestionaran Tresoreria i Finances respectivament, David Roig s’encarregarà de la Secretaria d’Organització i els regidors Sergio Pérez i Meritxell Humbert portaran Imatge i Comunicació i Política Municipal respectivament. Glòria Vilà assumirà la Secretaria de la Dona. L’exregidor Xavier Bermúdez continuarà en l’executiva com a vocal.