Alerta a Vilanova per una avioneta que feia acrobàcies sobre el barri La Pau
A

9 de juliol de 2020

Aquests dies els veïns de Vilanova de Camí, especialment els de barri de la Pau, s’han vist sorpresos pels vols acrobàtics que feia una avioneta per sobre les seves cases.
Els alcaldes d’Igualada, Vilanova del Camí i Òdena -que han estat reunits aquest dimecres- han acordat un seguit de mesures per evitar aquests vols acrobàtics sobre els nuclis urbans de la Conca. La normativa vigent no permet sobrevolar els nuclis poblats i regula les zones on es poden realitzar aquest tipus de vols acrobàtics perquè la seva pràctica es faci d’una forma ordenada i segura.

Les autoritats competents han alertat la persona responsable de tals vols i se li ha advertit de les possibles conseqüències si insisteix a repetir les acrobàcies sobre zones poblades.
L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha estat sempre molt crític amb els vols de les avionetes sobre el municipi. L’alcaldessa Noemí Trucharte assegura que no és tracta només d’una qüestió de seguretat sinó que el soroll dels motors també suposa una molèstia per al veïnat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?