19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

“Al mosquit tigre, ni aigua!”, nova campanya per evitar l’expansió d’aquest insecte

Un article de

“Al mosquit tigre, ni aigua!”, nova campanya per evitar l’expansió d’aquest insecte
"

El departament de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament d’Igualada posa en marxa novament la campanya anual Al mosquit tigre, ni aigua!, amb l’objectiu d’evitar la proliferació d’aquesta espècie invasora amb l’arribada de l’estiu, el moment àlgid d’activitat. Per aquesta raó, des del consistori recorden les recomanacions bàsiques per prevenir-ne la seva presència, posant una especial atenció en l’eliminació dels seus focus de reproducció i buidar qualsevol acumulació d’aigua a l’exterior, per petita que sigui, que pugui servir d’hàbitat per a la seva cria.

Enguany, l’Ajuntament igualadí ha editat un nou tríptic per a sensibilitzar la població sobre aquesta problemàtica i hi ha inclòs, a més, informació per saber actuar quan es detecta un niu de vespa asiàtica, una espècie procedent de fora del territori que causa també efectes importants sobre el medi. El material es pot consultar en aquest enllaç.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030