Aigües Artés garanteix el subministrament als municipis de Montbui, Jorba i Orpí

32

Està garantit el servei d’aigua malgrat la declaració de l’estat d’alarma?
Sí, el servei d’aigua als municipis on Aigües Artés presta el servei, Santa Margarida de Montbui, Jorba i Orpí està garantit.

És segura l’aigua que arriba a les cases?
Sí, l’aigua potable que arriba als nostres clients compleix, ara i sempre, amb totes les garanties, tant sanitàries com de qualitat, de seguretat i de continuïtat del servei i no queda afectada per l’actual situació.

S’han pres mesures per protegir la salut dels treballadors i treballadores de l’empresa?
Sí, s’han pres una sèrie de mesures per tal de protegir la salut dels treballadors i treballadores d’Aigües Artés i dels seus clients. Tot i que hi ha feines i procediments que requereixen de la presència de personal de l’empresa per dur-se a terme, hem establert mesures que permetin que els treballadors i treballadores d’Aigües Artés que desenvolupen la seva feina a peu de carrer puguin romandre als seus domicilis particulars mentre no sigui necessària la seva presència per a alguna feina concreta. També s’han reprogramat actuacions que no són imprescindibles i s’han creat equips independents per evitar al màxim el contacte entre treballadors.

Pel que fa al personal administratiu i d’atenció al client s’han establert mecanismes per tal de permetre el teletreball des dels domicilis particulars. L’atenció al client queda assegurada mitjançant el telèfon 938 053 839, el correu electrònic info@aigues-artes.com i el canal de whatsapp del número 673 632 057.

Es disposa dels productes i materials necessaris per al funcionament del servei?
Tot i la situació de confinament decretada a la Conca d’Òdena, Aigües Artés està en comunicació amb els diferents ajuntaments i amb els nostres proveïdors habituals per tal de garantir aprovisionament del material i productes necessaris per al normal funcionament del servei.

A aquests efectes, ja està previst per les autoritats que tot i el confinament, els servis bàsics tenen garantit el pas. Darrerament, a més, s’han obert dos corredors per entrada i sortida de mercaderies a la zona confinada per garantir l’abastiment.

Teniu alguna recomanació?
Tan sols recordar a la ciutadania la necessitat d’extremar les mesures higièniques, sobre tot rentar-se bé i freqüentment les mans amb aigua i sabó; mantenir la distància prudencial entre persones; tossir o esternudar al colze del braç o bé sobre mocadors de paper d’un sol ús i rentar-se les mans de seguida; evitar compartir menjar, estris o d’altres objectes sense netejar-los correctament; i sempre que sigui possible, quedar-se a casa i evitar desplaçaments i contactes que no siguin estrictament necessaris.