Aigua de Rigat seguirà gestionant el servei d’aigua i sanejament de Copons

Juntament amb l'Ajuntament del municipi han renovat el contracte fins a 2030

24 d'abril de 2024

L’Ajuntament de Copons i Aigua de Rigat, companyia gestora del cicle de l’aigua i serveis mediambientals al municipi, han renovat el contracte per a la gestió del servei d’aigua i de sanejament a Copons fins al 2030.

La companyia d’aigua, que gestiona ambdós serveis a Copons des de fa gairebé vint anys, concretament des de l’any 2005, continua al capdavant d’aquests serveis cinc anys més, un temps en el qual executarà treballs de millora de la xarxa de sanejament del municipi. Concretament, es renovaran 60 metres d’un col·lector de clavegueram situat al carrer Mur, una actuació que suposarà una inversió de 24.000 euros i que permetrà un millor funcionament de la xarxa de sanejament i, per tant, oferir un millor servei.

En l’àmbit social, aquest 2024 també s’ha renovat a Copons el fons de solidaritat per ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat per un import de 500 euros. El fons de solidaritat és un ajut que aporta Aigua de Rigat, i comporta l’exempció del pagament dels conceptes de la factura que siguin de titularitat d’Aigua de Rigat a aquelles persones que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica, segons l’informe de risc d’exclusió residencial comunicat pels serveis socials.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta