8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Acte en homenatge a Lluís Basasa Teixidó a la piscina municipal de Les Comes
A

Publicitat

Ahir dissabte 2 d’abril es va dur a terme l’acte d’homenatge a Lluís Basas Teixidó, president del Club Natació Igualada durant els anys 1986 i 1995.

L’Ajuntament d’Igualada va preparar una placa en el seu honor pel fet de ser persona distingida de l’esport igualadí, i per aquest motiu, la piscina de Les Comes es passarà a dir Piscina Les Comes Lluís Bassas Teixidó.

L’acte va començar a les 19:00 h i va ser presidit per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells qui va lliurar la placa commemorativa juntament amb el president del Club Natació Igualada David Ramis. També van assistir a l’acte les regidores Carme Riera i Patrícia Illa.

La figura de Basas Teixidó

Va ser periodista i dirigent esportiu. Practicant de pilota basca, natació i atletisme, fou defensor del moviment olímpic i fundador de la secció de pilota del Club Natació Igualada. Fundà, i fou president, del Club Natació Delfins de l’Anoia (1951-63) i artífex del frontó municipal del Molí Nou d’Igualada (1975). Rebé la medalla al mèrit esportiu de la ciutat d’Igualada (1964) i la insígnia d’argent del Col·legi d’Àrbitres de la Federació Catalana de Natació (1982).

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies