Abacus dona productes educatius i d’oci a famílies amb pocs recursos de l’Anoia

388

Abacus cooperativa ha fet una donació de productes educatius i d’oci destinats a les nenes i nens de famílies amb pocs recursos de les localitats d’Igualada i Vilanova del Camí, per contribuir a passar millor l’estricte confinament al qual està sotmesa la població d’aquests dos municipis.

Els ajuntaments d’Igualada i de Vilanova del Camí participen en la iniciativa i assumiran la tasca de redistribució dels productes a partir de l’establiment que la cooperativa té a la ciutat d’Igualada. Aquests productes són bàsicament jocs i joguina educativa, material per a treballs manuals, llibre infantil i paperería i que estan valorats en 40.000 euros.

Les autoritats sanitàries catalanes van establir, el passat dia 13 de març, un confinament molt estricte a la Conca d’Òdena, a l’Anoia, que inclou els municipis d’Igualada i Vilanova del Camí, en detectar-se una taxa de contagis per coronavirus SARS-Cov-2 molt més elevada i agressiva que a la resta de Catalunya.

Sobre Abacus cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus és una comunitat ciutadana de socis i sòcies de consum i de treball amb gairebé 1 milió de socis i sòcies de consum i 560 socis i sòcies de treball, sota el model cooperatiu. Amb la voluntat de transformar l’experiència i el consum cultural, educatiu i de lleure de manera cooperativa, responsable i sostenible. Abacus aposta per dinamitzar el territori amb els seus 50 establiments a Catalunya, València i Balears. La cooperativa és un referent de confiança que busca l’impacte econòmic i el social de la seva activitat, apostant per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat reconeguda el 2018 amb la Creu de Sant Jordi concedida per la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona. La cooperativa compta amb una trajectòria de més de 50 anys apostant per la cultura, l’educació i el lleure cooperatiu.