A punt per estrenar-se la nova zona d’esbarjo al barri de Bonavista
A

4 de novembre de 2020

Després de cinc mesos d’obres, aquest dimarts s’han lliurat les claus del sector PMUr3 a l’alcaldessa Noemí Trucharte. D’aquesta manera es tanca l’obra d’urbanització de la unitat d’actuació del barri Bonavista, un sector amb més de 15.000 m2 de zones verdes i espais de lleure a l’entorn del turó de Puig d’Andela i més de 6.600 m2 d’espais comercials.

El sector està tancat perimetralment i s’hi podrà accedir per quatre portes diferents. De moment però, no se’n pot fer ús, perquè queden pendent alguns treballs d’electricitat i de manteniment. L’ajuntament anunciarà en els pròxims dies la data d’obertura de l’espai.

El projecte, es va iniciar el 27 de maig, i ha inclòs la urbanització de tres carrers perimetrals per donar servei a les noves parcel·les del sector i la construcció d’un espai públic amb zones d’esbarjo, amb pista de futbol i bàsquet, vòlei sorra, parc infantil amb terra de cautxú, i espais de descans. El nou espai ha integrat una part del bosquet on s’hi han instal·lat quatre màquines per fer pràctica esportiva.

El nou espai ha tingut en compte l’accessibilitat així com la mobilitat i seguretat dels usuaris i els elements d’eficiència energètica. L’acte de signatura de finalització de l’obra i el lliurament de les claus ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa Noemí Trucharte, del regidor d’Urbanisme, Francisco José Saucedo i del de Promoció Econòmica, Jordi Barón.

També hi ha participat Álvaro Romero en representació de l’empresa promotora, Bogaris, els facultatius de l’obra, Albert Albareda de GAP Associates i Joan Palà d’Albareda Enginyeria; i Ferran Roig, representant de l’empresa constructora, Obres i Serveis Roig, SA.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta