A punt de començar les obres de substitució de la gespa de l’estadi municipal de futbol de Montbui
A

16 d'agost de 2022

A mitjans d’aquest mes d’agost està previst que comencin a l’Estadi Municipal de Futbol les obres de substitució de la gespa artificial del terreny de joc. Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Fieldturf Poligras, i s’han adjudicat per pràcticament 200.000 euros.

Els treballs suposaran l’actuació en una superficie de 5.806’05 metres quadrats, es realitzaran seguint els criteris tècnics de reaprofitament i estalvi de materials,  i permetran posar al dia la superficie de pràctica esportiva de l’equipament, la qual disposava d’aquesta gespa artificial, sense canviar, des de l’any 2006.

Durant els darrers mesos s’havien aguditzat les mancances de la gespa artificial que es troba instal·lada actualment, que es trobava deteriorada per l’ús i que provocava una pèrdua de part de les propietats biomecàniques pròpies per a la pràctica de l’esport del futbol.

Les obres es realitzaran durant les properes setmanes per tal de garantir que els equips que utilitzen l’Estadi Municipal puguin començar les seves respectives competicions a primers d’octubre.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta