A les Comes, dos dies d’Automercat

74

La fira Automercat, que enguany celebra la seva 18a edició, repeteix ubicació a l’aire lliure, amb una nova exposició al carrer de més de 300 cotxes de segona mà. L’outlet més gran de la comarca de vehicles d’ocasió estarà situat a l’avinguda Països Catalans a l’alçada de l’avinguda Europa d’Igualada, al barri de Les Comes.

Fira d’Igualada, organitzador de l’esdeveniment, apropa novament la fira al visitant i crea un espai amable d’interacció entre comprador i visitant accessible i crida a tothom a visitar-lo i gaudir de dos dies d’exposició a l’aire lliure. Així, la cita serà el dissabte 28 i diumenge 29 de setembre amb més de 300 vehicles exposats en un espai de 10.000m2. Un total de quinze expositors estaran presents amb les seves millors ofertes.

Automercat ofereix la possibilitat de provar els cotxes que es desitgen, el vehicle comprat compta amb la garantia del concessionari expositor i existeix la possibilitat de vendre el cotxe vell al concessionari venedor. A més a més, entre tots aquells que es comprin un vehicle a la Fira se sortejarà un premi de 1.000€ que es descomptarà de la compra del cotxe.
L’accés es lliure i es podrà visitar de 10 del matí a 8 de la tarda. Automercat espera rebre visitants de tota la comarca i altres poblacions veïnes. El públic és un visitant interessat a adquirir un vehicle però també passegen moltes persones aficionades del sector i famílies encuriosides per veure de prop les ofertes que els 16 expositors oferiran.

Fira Igualada publicarà algunes de les millors ofertes d’Automercat a través del seu compte de Twitter i Facebook, imatges, preus i prestacions d’alguns dels cotxes exposats.