“A la feina, minairons”, el primer musical creat des de zero per l’Olla Expressa es representa aquest cap de setmana
"

5 de setembre de 2018

L’Olla Expressa presentarà aquesta setmana un nou musical, en aquest cas serà “A la feina, minairons!”, el primer que creen des de zero. Des de la setmana passada, 57 nens i nenes de la comarca treballen molt intensament tant en els decorats i el vestuari com en les cançons, els diàlegs i les coreografies per oferir al públic un espectacle de gran qualitat.

Després dels èxits dels últims anys amb “Charlie i la fàbrica de xocolata”, “Peter Pan”, “El zoo d’en Pitus” i “La Granja Animal”, aquesta nova obra tindrà el guió de Pep Farrés i Joan Mateu i la música de Jordi Cornudella, que han volgut crear una història actual amb els protagonistes d’una llegenda del Pirineu, la dels minairons. A més, aquest any s’afegeix al musical un equip d’adolescents dirigits per Bernat Enrich que s’encarregaran del muntatge audiovisual i de les projeccions que formaran part de l’escenografia.

A “A la feina, minairons!”, la Rat ha anat de vacances al Pallars i torna a la ciutat amb un canut ple d’éssers diminuts molt feiners. Ella i els seus amics intentaran fer-los treballar per a ells, però els pobres minairons no ho tenen fàcil per viure lluny de les seves muntanyes.

Les funcions seran divendres 7 a les 22h, dissabte 8 a les 19h i diumenge 9 a les 12h i a les 18h. Les entrades es vendran al Punt de difusió cultural d’Igualada (c. Garcia Fossas, 2).

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta