16.9 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

600 alumnes de primària participen a la 19a Cantata Escolar

Amb la participació de tot l’alumnat de 4t de primària de les escoles d’Igualada, aquest dilluns 27 de març es va dur a terme la 19a Cantata Escolar de la ciutat. Més de 600 cantaires d’entre 9 i 10 anys van interpretar en aquesta ocasió l’obra “La Història de tres locomotores” al Pavelló d’hoquei de les Comes.

Per a l’alumnat, pels mestres i pels formadors, la interpretació d’aquesta obra ha estat la culminació de tot un procés de treball on han pogut presentar davant de companys i familiars aquesta obra coral, desprès de molts dies de feina a l’aula. L’assaig del matí ja va sortir rodó, de la mateixa manera que, a la tarda, es va poder mostrar el resultat de tota la tasca i esforç de tots els alumnes.

Un total de vuit músics de l’Escola Conservatori de Música d’Igualada van acompanyar les cançons que es van interpretar. Sis joves actors de l’Escola Municipal de Teatre de La Tarima van ser els encarregats de narrar i explicar la història entre cançó i cançó al bell mig d’una escenografia creada pels alumnes de l’escola municipal d’art La Gaspar que va convertir el voltant de l’escenari en una estació de ferrocarril. Els cantaires van tenir també un seguit d’elements plàstics que, a mode de mosaic, es van anar mostrant al públic quan es va fer referència a les diferents locomotores protagonistes d’aquesta història.

La cantata va ser seguida amb molta atenció i va ser llargament aplaudida quan va acabar. En finalitzar, després d’un llarg aplaudiment i un bis de propina, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la regidora d’Ensenyament, Patrícia Illa, van obsequiar als col·laboradors i als mestres de música i de plàstica amb un petit detall floral.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI