La Jove Cambra d’Igualada estrena junta amb Rebeca Álamo com a presidenta
L

20 de gener de 2019

El passat dissabte 12 de gener, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va encetar el 2019 celebrant l’arribada de la nova Junta. Com és habitual a l’entitat, tan a nivell local com nacional i internacional, els equips de govern de les diferents organitzacions de la JCI són renovats cada any.

Enguany, l’entitat igualadina serà presidida per Rebeca Álamo. La nova Junta marca intencions amb l’arribada de tres nous càrrecs: el d’Igualtat de Gènere, dirigit per la nova júnior Anna Martínez; la figura del Coach, assignada a Esther Sabaté, i la Comissió de Patrocinis, dirigida per David Raya. Amb aquestes tres noves responsabilitats, la nova direcció de l’entitat pretén incidir en els tres àmbits principals d’actuació que s’han marcat en el pla estratègic: la conciliació familiar i la igualtat, amb el càrrec d’Igualtat de Gènere; el mentoratge dels nous júniors en eventuals projectes futurs en què vulguin embarcar-se, amb la figura del Coach, i l’efectivitat i l’èxit en la cerca de patrocinis per tal de dur a terme nous projectes, amb la Comissió de Patrocinis. També s’ha fet una aposta pels nous júniors, comptant amb Enric Grima, Anna Martínez i Eudald Font a la nova Junta.

La totalitat de l’equip per al 2019 és: Rebeca Álamo, President; Ció Senserrich, Secretari; Enric Grima, Tresorer; Mohammed Ighadouran, Assessor Legal; Xavier Morros, Past President; Yahya Ighadouran, Internacional; Eudald Font, Comunicació; Anna Martínez, Igualtat de Gènere; David Raya, Director de la Comissió de Patrocinis, i Esther Sabaté, Coach.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta