24 C
Igualada
Diumenge, juliol 25, 2021

50 actes per gaudir a fons de la Festa Major de Capellades

Els dies 15, 16 i 17 d’agost es celebrarà a Capellades la Festa Major. Des del dissabte 11 i fins la mitja nit del divendres següent es podrà triar entre 50 propostes diferents per a totes les edats i gustos.

Aquesta primavera s’ha obert un procés participatiu que ha deixat sobre la taula moltes idees. Des de la Comissió organitzadora se n’ha inclòs moltes dins la programació i d’altres, que no han pogut entrar, s’han guardat per fer-les més endavant.

De moment s’ha avançat la portada del programa que, seguint la tendència d’edicions anteriors, d’encarregar-la a autors de referència -com Ramon Enrich o Xavier Mula- aquesta imatge està dissenyada per Pep Boatella.

El toc de sortida de la Festa serà el pregó del dia 15, a càrrec del Grup Teatral de Capellades. La nit abans, com sempre, Correfoc amb els Dimonis i espectacle de presentació del nou Drac de Capellades.

El dissabte 11 començarà amb la Societat La Lliga organitzant una nova edició del Capvespre d’Art, amb una altíssima participació d’artistes, i acabarà amb el DiscoBingo.
La Festa Major Popular el diumenge 12 farà el Cuinem La Bassa i el dia 13 el Sopar Popular “asado argentino”.

El Museu Molí Paperer diumenge proposa primer la presentació del llibre de Jordi Castellví i seguidament un concert de la Fàbrica de Lied.

El dia 15 serà el més llarg en actes. A més a més del pregó cal destacar el concert-vermut amb Dani Nel·lo & Saxofonistes Salvatges. Encara amb més música a la tarda els nens tindran un espectacle concert amb “Reggae per a Xics” de The Penguins, que seguirà a partir de la mitja nit amb un concert per als grans.

El dia 16 permetrà escoltar el concert a 4 mans de les capelladines Eva Sabater i Susanna Basart i acabar el dia amb el Sopar a les Barraques de la Festa Major. Aquest any actuaran el Dr. Prats i The Txandals, que l’any passat van tenir molt bona acollida.
Els més petits tindran cada dia un espectacle, com per exemple el dia 17 amb el Circ Pistolet presentant “Quan no tocàvem de peus a terra”.

La Festa Major Popular organitza concerts per la nit del dimarts 14 – amb la Nit de PD’s- i del dimecres 15 amb el Concert dels Cuits- La Mulata i DJ Zorrita i Zorrón.
El teatre, amb l’actor Marc Martínez; les havaneres amb el grup l’Espingari i les sardanes de la Cobla Almogavarenca tampoc faltaran a la cita de la festa grossa.

Tal com destaca la regidora de Festes, Susana Moreno, “és una festa que compta amb la participació de les entitats de Capellades, tant des de la Nit de les Barraques com amb el Bingo, les cercaviles, el partit de futbol o el mateix pregó, entre d’altres. També cal destacar que el procés participatiu ha tingut diferents propostes i ha de ser en aquesta línia cap on cal que vagi en el futur l’organització de la festa”.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Endesa reforça el servei de 16 municipis de l’Anoia

Endesa ha finalitzat recentment les tasques de reforma a la subestació de La Fortesa, al municipi de Piera, amb una inversió de 65.000 euros....

La Setmana Jove 2021 d’Òdena comença aquest dilluns

L’Ajuntament d’Òdena i l’associació Gargantua Odenenca han organitzat del 26 de juliol a l’1 d’agost la Setmana Jove 2021, amb la col·laboració de Konkatrons,...

Les millores al Rovy és la proposta més votada en el Procés Participatiu

El 12 de juliol es va tancar el Procés Participatiu 2021 de Vilanova del Camí que ha impulsat la regidoria de Cultura i Participació...

Festivals

La procedència d’un dels mots protagonistes de l’estiu, per la polèmica amb l’augment d’encomanats, és tan transparent que no en dubtaria ningú: festival és...

El Museu de la Pell acull una exposició sobre els espais recuperats del Barri del Rec

El Museu de la Pell acollirà fins al 26 de setembre l’exposició “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació”. Es tracta d’una producció pròpia...
Compartir