1.9 C
Igualada
Dimarts, gener 31, 2023

400 esportistes participen al primer SpartaKids, organitzat per l’Hoquei Línia Igualada

Sparta kids 2016 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

L’Hoquei Línia Igualada va acollir i organitzar a Igualada entre el 24 i 27 de març el primer torneig internacional d’hoquei línia pel jovent de 10 a 18 anys, SpartaKids, a imatge del reconegut torneig SpartaCup d’equips sèniors, juntament amb l’ex-jugador de la selecció Carles Benito. Les dues pistes del Pavelló de les Comes van albergar 400 esportistes de 32 equips, tot jugant 96 partits, durant quatre jornades consecutives.

Aquesta competició està cridada a aconseguir un gran reconeixement a nivell nacional i europeu. Equips de 5 estats (Espanya, França, Itàlia, Regne Unit i Irlanda) es van reunir al Pavelló de les Comes d’Igualada per competir i gaudir dels dies de trobada, per aconseguir arribar a la gran final de diumenge migdia. L’alcalde de la ciutat, Marc Castells, va inaugurar el campionat oferint l’hospitalitat de la ciutat als clubs foranis.

Els més petits també hi van tenir cabuda. Són la nostra aposta de futur. El club i l’organització van dedicar espai als infants de 6 a 10 anys que s’inicien a la pràctica esportiva. 3X3 és el nom que rep l’adaptació reduïda del joc que els nois i noies més joves van poder jugar. També es van organitzar un circuit de velocitat, i un altre d’obstacles per fer l’espera més distesa.

Les semi-finals i finals van ser retransmeses en directe a través de YouTube. En temps real, navegants de més de 50 països tan distants entre ells com França o el Canadà, van poder veure com l’equip dels Ghosts de Padova perdia contra els Gentlemen catalans. O com a la final dels equips dels Bon Senyors contra els Erizos Rudos d’Aranda de Duero, el públic llençava milers de peluixos, a benefici de l’ONG Joguines Sense Fronteres, quan el puck entrava a la porteria per primera vegada.

Convé també tenir en compte la col·laboració dels voluntaris, pares i mares de la nostra associació, en l’organització i coordinació de l’esdeveniment.

Compartir

Més notícies

El Monbus CB Igualada aconsegueix una victòria vital

MONBUS CB IGUALADA 70 CN HELIOS 63 El Monbus CB Igualada va acabar patint per no saber tancar el partit. El conjunt igualadí, que va controlar...

No era el mec el que feien

M’he de disculpar. He de demanar perdó pel que vaig escriure la setmana passada. Amb el títol: “Presidents fent el mec”, deia que els...

El Club Sènior Igualada de ping-pong presenta el seu equip en una sessió especial acompanyats pel palista Joan Masip

Fa poc més d’un any, un grup de tres o quatre persones (de entre 60 i 90 anys) es van trobar per fer unes...

Últimes notícies