3r Premi Sambori de Catalunya per Aran Castells March dels Maristes Igualada
3

31 de maig de 2017

El passat 26 de maig es van anunciar els guanyadors de la fase nacional del Premi Sambori de narrativa en català organitzat per Òmnium Cultural. Aquest anunci es va fer durant El Tinter de les Lletres Catalanes, festa que agrupa els premis literaris d’autors d’entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans: Sambori, de narrativa i Pissaganya, de poesia.

Des de l’Escola Maristes estem molt contents de poder explicar que la nostra alumna Aran Castells March, de 3r d’ESO, va obtenir el 3r premi en la seva categoria a nivell de Catalunya. Cal dir que en aquest certamen s’hi van presentar 130000 alumnes de totes les categories, la qual cosa és una bona mostra de la importància d’arribar fins aquí.

Cal dir també que l’Aran ha estat premiada en dues altres ocasions a la fase territorial d’aquest premi Sambori, és a dir, dins la demarcació de Penedès-Garraf-Anoia, així com també obtingué el segon lloc en el Premi de Poesia Pissaganya en la fase nacional el curs passat.

Volem felicitar a l’Aran tot esperant que, en un futur, segueixi imaginant aquestes històries que tan atrapen el lector. Qui sap si algun dia ens acabarà signant algun llibre?

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta