2princesesbarbudes presenten l’Enciclopèdia baixeta de la nit al Teatre de l’Aurora

50

princeses

Enciclopèdia baixeta de la nit és un espectacle musical per a tota la família, fet amb instruments de joguina, que ens desvetllarà quins són els elements imprescindibles per passar una bona nit. Les cançons d’aquest espectacle parlen de les bèsties nocturnes, de les lliçons d’astronomia del Professor Alexandre Bonanit, dels itineraris dels angelets i els ratolins que s’emporten les dents, de la senyoreta Son, etc. Està fet, tal i com assenyalen les 2princesesbarbudes “amb música baixeta, perquè està feta amb instruments de joguina, petits, sense piles i que no fan soroll. Una música senzilla, artesanal, feta a mà perquè la gaudeixin petits i grans”.

Les 2princesesbarbudes són l’Helena Casas (cantant de Pomada, Conxita) i l’igualadí Marc Marcé. Els acompanya el Gripau Barbamec, que és el músic Ildefons Alonso, també d’Igualada. El 2008 van participar en el disc “Musiquetes per la Bressola” i el 2010 van estrenar el seu primer espectacle per a públic familiar Qui canta sense to, no té el cap bo!. Dos anys més tard van presentar el disc i l’espectacle Cançons i rimetes. Actualment estan presentant el disc Enciclopèdia baixeta de la nit que dóna nom a aquest espectacle.

Funcions

Les representacions d’Enciclopèdia baixeta de la nit es faran el dissabte 3 i diumenge 4 de gener a les 19 h. Les entrades (8€ i 6€ amb els descomptes

habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. També es poden reservar prèviament trucant al 938050075 exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Més informació a www.teatreaurora.cat.