26 persones han mort a la residència de Capellades des de l’inici de la crisi del coronavirus

165
ACN – Un total de 26 persones han mort a la residència Consorts Guasch de Capellades des de l’inici de la pandèmia. Són dues més que fa dues setmanes, fet pel qual des de la fundació assenyalen, en un comunicat, que “la situació sembla continguda”. A hores d’ara hi ha 23 usuaris aïllats que han donat positiu a la prova de la covid-19. Els contagiats estan sent atesos diàriament pels professionals del CAP Capellades-Piera i, segons les mateixes fonts, “presenten una situació estable”.
Des del 3 d’abril s’han produït dues defuncions a la residència Consorts Guasch, pel que consideren que “la situació sembla continguda”. Expliquen que els testos realitzats han identificat com a positius 23 persones, que estan aïllades en les instal·lacions del centre, sota el control del CAP. Afegeixen que en alguns casos es tracta de residents que no han mostrat símptomes. Pel que fa als negatius, s’han traslladat a altres dependències, sense les mateixes condicions d’aïllament.

Cal recordar que la Fiscalia Superior va informar fa unes setmanes de l’obertura de diligències contra la residència de Capellades.