“Hospital: “Es va fer el que s’havia de fer””, en portada a La Veu
"

6 d'octubre de 2016

En l’edició del setmanari de La Veu de l’Anoia d’aquesta primera setmana d’octubre destaquem en portada el que ha dit l’hospital d’Igualada a la família del desaparegut Gabriel Pérez. Asseguren que “van fer el correcte, el que havien de fer”. Ara bé, els pares no comparteixen aquesta idea i per això han decidit iniciar accions judicials. Veurem com acaba.

També cal destacar el reportatge que publiquem sobre l’aprovació fa 10 anys del polèmic Pla Director de la Conca. Aquest Pla va aixecar molta polseguera i encara ara falta materialitzar força accions, com la de construir 5.000 habitatges a Òdena o tenir un nus ferroviari potent.

Ja en segon pla, parlem sobre els moviments migratoris a l’Anoia, en què hi ha més entrades que sortides. També fem referència a la propera cita cultural que hi haurà dimecres: la Diada de Castelleres a Bellprat. Seguint amb els castells, repassem la jornada rodona que van viure els Moixiganguers d’Igualada al Concurs de Tarragona. I per últim, destaquem el gran paper que han fet dues igualadines – Teresa Bernadas i Maria Díez – amb la selecció absoluta femenina d’hoquei patins. Van endur-se el Mundial i van ser dues peces clau.

Aquí teniu la portada:

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?