24 entitats esportives de la Conca d’Òdena es beneficien del primer programa d’ajuts esportius de BUFF

366

L’acollida del primer Programa d’Ajuts Esportius de BUFF ha estat tot un èxit, amb un notable grau de participació de les entitats de la Conca d’Òdena ja que, del 6 al 30 de juny, període en el que es podien presentar les peticions per a optar a aquesta ajuda, l’empresa igualadina va rebre un total de 30 sol·licituds, de les quals 24 reunien tots els requisits establerts a les bases.

L’import total de l’ajut era de 20.000€ que s’ha distribuït entre les entitats en funció de la puntuació obtinguda en base als següents criteris: número de federats en edat escolar entre 6 i 12 anys, número de federades femenines majors de 12 anys i número d’esportistes no inclosos en les dues categories anteriors.

D’aquesta manera, la puntuació més alta ha estat per al CF Igualada que, amb un total de 619 punts, ha pogut tenir accés a un ajut de 3.079,60€, seguit del CB Igualada amb 527,5 punts i 2.624,38€ i el CA Igualada amb un total de 419,5 punts i 2.087,06€.

David Camps, Director General de BUFF, ha comentat que “BUFF i l’esport formen una parella indivisible des dels inicis de la marca. Amb aquest tipus de suport, la marca vol recolzar i promoure tota pràctica esportiva que fomenti l’aprenentatge i la difusió dels valors esportius i educatius i també ho vol fer en el seu entorn més proper.”

Aquesta iniciativa esdevé una evolució natural de les accions de responsabilitat social que duu a terme de forma habitual, totes elles emparades dins del seu programa DO MORE NOW.