27.2 C
Igualada
Divendres, juliol 1, 2022

23 equips participen a les 24 hores de resistència del Circuit de Castellolí

El Circuit Parcmotor de Castellolí va acollir el passat cap de setmana una experiència de 24 hores de resistència de cotxes organitzada per Amazing Drives. Aquesta ha estat la primera vegada que el circuit acull un esdeveniment d’aquestes característiques, així com també ha estat la primera vegada que se celebren unes 24h exclusivament amateurs a Catalunya.
L’esdeveniment, que es va iniciar el dissabte 18 de juny i va finalitzar diumenge 19 a primera hora de la tarda, va comptar amb la participació d’un total de 23 equips d’arreu de tota Espanya formats per aproximadament 10 persones cadascun entre pilots i mecànics.
L’experiència dividia als participants en tres categories en funció de la potència dels seus vehicles: fins a 130cv (categoria S), de 131cv a 180cv (categoria M) i de 180cv fins a 250cv (categoria X).

Pel que fa als guanyadors de les 24h de resistència, en la Categoria S van obtenir la primera posició Flipetti’s Racing Team, la segona posició R-Events i la tercera va ser per l’equip femení Amazing Ladies of Driving.

En la categoria M el primer lloc va ser per AST360 Motorsport, seguit dels equips Novolux i Flat6.

Per últim, en la categoria X la primera posició la va aconseguir l’equip Mad Mans, la segona posició va ser per Team Lokus i la tercera per Garratxo’Sax Team.

A més a més l’equip Flipetti’s Racing Team van ser els guanyadors absoluts i Olympia Racing es va endur el premi a la màxima resiliència.

Cal destacar també l’èxit assolit per l’equip Amazing Ladies of Driving format íntegrament per dones, que busca fomentar la presència femenina -encara molt minoritària- en esports de motor. Les 5 pilots van aconseguir una meritòria tercera posició en la categoria S i una excel·lent setena posició en la classificació general.

D’acord amb l’organització, al llarg del cap de setmana, el Circuit Parcmotor de Castellolí va rebre la visita d’aproximadament 1.500 persones, fet que demostra la bona capacitat de convocatòria.

Segons el gerent de la instal·lació, Ton Pons, “ha estat un repte majúscul. Cal destacar la bona sintonia de treball amb el mateix organitzador però a la vegada cal destacar l’esforç humà i de planificació interna per poder-les dur a bon port. Des de Circuit Parcmotor tenim la voluntat de construir un seguit d’activitats que enforteixin els valors d’innovació, indústria i esport que ens defineixen i sempre fer-ho sota la legislació vigent. Un parell d’exemples ha estat el fet de disposar d’un dipòsit aeri de gasolina per prestar el servei de repostatge o la sol·licitud de suspensió cautelar dels objectius acústics de qualitat ambiental que permetia excedir dels decibels màxims limitats en horari nocturn, tal i com ja preveu la mateixa llei de protecció contra la contaminació acústica”.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Visitanoia, una altra proposta per promocionar el turisme

La sectorial de turisme de la Unió Empresarial de l’Anoia que aglutina i representa a les empreses del sector ha presentat la creació d’una...

La Síndica de Greuges d’Igualada va atendre 130 casos durant el 2021

La Síndica de Greuges, Rosa Maria Sánchez, ha presentat públicament la memòria de la tasca duta a terme durant l’any 2021. La presentació, s’ha...

Més de la meitat dels anoiencs no s’ha posat la tercera dosi de la covid-19

Salut ja fa mesos que administra la tercera dosi de la vacuna covid a Catalunya. La dosi de reforç busca garantir la protecció de...

L’editorial: Confiar en la vacuna

L’Anoia acumula 679 morts per covid-19 des que va iniciar-se la pandèmia, el mes de març de 2020. Una xifra preocupant, prou com perquè...

Llegendes, cançons populars, dansa i tradicions d’arreu dels Països Catalans arriben a Tous

Sant Martí de Tous es convertirà un any més en l’epicentre de les llegendes. La 13a edició del festival de Llegendes de Catalunya començarà...
Compartir