“Llum verda a la Vegueria Penedès i la bogeria total pel Rec.0”, en portada a La Veu
"

2 de juny de 2016

En la portada de La Veu de l’Anoia d’aquesta setmana parlem de:

El Rec.013 torna a ser multitudinari, i des del primer dia. Milers de persones han desfilat ja dimecres i dijous pels carrers del barri de les adoberies per trobar bones ofertes de roba i complements. Dimecres a primera hora, ja s’observaven intenses cues de circulació a les entrades de la ciutat, especialment les de la Masia. Una demostració que la 14a edició del Rec.0 Experimental Stores va camí de rebentar el seu rècord de visitants.

Junts pel Sí, PSC, CatSíQueEsPot i la CUP van registrar ahir dijous conjuntament al Parlament una proposició de llei per modificar la legislació sobre vegueries de 2010 amb l’objectiu d’incloure la del Penedès, una reivindicació que la plataforma d’entitats que la impulsa considera “històrica”. Significa un gran pas endavant, la definitiva llum verda cap a la Vegueria Penedès, que inclou tota la comarca de l’Anoia a excepció de l’entorn de Calaf.

En un segon pla, també parlem del nou doble grau en Fisioteràpia i Nutrició que oferirà la Universitat de Lleida a Igualada l’any vinent, que Bellprat torna a ser la capital dels llibres i de la polèmica amb la pedrera al Bruc.

Aquí teniu la portada:

 

Portada 3 juny

 

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?