Avui dissabte, torna la Nit de Shopping i la Urban Running Night Show
A

21 de maig de 2016

comerçusDes de ja fa cinc anys, desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en Igualada Nit de Shopping, una promoció que converteix la nostra ciutat en la capital comercial per aquell dia. En un ambient bullint d’afluència de milers de persones, Igualada Nit de Shopping comparteix l’espai i protagonisme amb Igualada Urban Running Night Show, un esdeveniment esportiu amb diferents curses, per petits i grans al llarg de tot el dia. Any rere any, aquests dos esdeveniments creixen en popularitat i la participació, tant per part dels establiments que hi prenen part, com també en nombre de visitants, corredors i compradors que vénen d’arreu de Catalunya.

Aquest cop, el dissabte, 21 de maig, com tots aquests anys, el comerç de la ciutat prepara una sèrie d’activitats i promocions exclusives. El valor afegit d’Igualada és que és l’única ciutat que ha aconseguit adjuntar aquests dos grans esdeveniments, esportiu i comercial, amb una gran capacitat d’atracció de públic.

 
Comerços oberts fins a les 12 de la nit

La pròpia promoció d’Igualada Nit de Shopping consisteix en l’obertura voluntària dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 hores de la nit, com també en les accions i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes. Cadascú dels comerços participants farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbòlicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 euros en productes i serveis amb els que es promourà la jornada amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues.

 
Preus especials als restaurants

comerçMilers de visitants tampoc s’han de preocupar on i com menjar. Igualada ofereix una molt bona gastronomia i per aquesta ocasió especial, la Nit de Shopping, Igualada Comerç ha pactat uns preus igualment de bons amb sèrie de d’establiments de restauració que proposen una promoció especial, pensada exclusivament per aquest dissabte, el menú d’Igualada Nit de Shopping de només 12 euros.

Tots aquests restaurants adherits a iniciativa tindran un pòster identificatiu per tal que es puguin trobar més fàcilment. Tenint en compte que aquest dissabte s’espera una multitud de públic d’arreu, Igualada Comerç recomana consultar als pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat, qui són aquests locals per poder fer les reserves amb suficient antelació.

Per gaudir de la ciutat, el seu comerç i les curses, el millor és fer esport i venir a peu, si sou d’Igualada. No obstant això, pels visitants de fora, es recomana aparcar a les zones blanques (gratuïtament), o a les zones blaves i a dos pàrquings subterranis de la ciutat (consultar pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat). I a l’hora de comprar, es poden demanar als comerços d’Igualada els vals d’aparcament que molts d’ells regalen als seus clients per aparcar als dos pàrquings subterranis.

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç ha editat un díptic d’Igualada Nit de Shopping, amb la relació dels comerços participants, les seves adreces, telèfons i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, activitats, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat.

 

Més de 3.000 corredors ja s’han inscrit, el 70% procedents d’altres ciutats de tot el país

Captura de pantalla (181)Demà dissabte, 21 de maig, torna l’Igualada Urban Running Night Show (IURNS), la iniciativa esportiva nocturna coordinada per l’Ajuntament d’Igualada. La cinquena edició de l’esdeveniment preveu omplir els carrers de la capital de l’Anoia amb milers de persones vingudes d’arreu del país i, de fet, l’organització destaca que un 70% dels gairebé 3.000 corredors inscrits en les diferents curses són de fora de la ciutat. Aquesta fórmula esportiva, lúdica i comercial, consolidada al llarg dels darrers anys, ofereix una experiència atractiva i singular tant als practicants de l’esport com al públic familiar.

Enguany, a les ja tradicionals curses urbanes de 5 i 10 quilòmetres, s’hi suma la 34a Mitja Marató de l’Anoia, una cursa amb molts anys d’història que es presenta sota el paraigües de la IURNS com una nova distància de 21 quilòmetres en versió nocturna. D’altra banda, s’hi afegeix també una activitat d’escalada urbana organitzada per Ingravita Urban Climbing. L’esdeveniment s’ha presentat aquest dimarts al passeig Verdaguer, punt des d’on sortiran els corredors de les diferents curses. Hi han assistit la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, el president d’Igualada Comerç, Xavier Figueres i, en representació de Punto Blanco, el principal patrocinador de l’esdeveniment, Josep Bisbal.

L’activitat esportiva començarà a les 17:30h a la plaça de Cal Font amb la cursa de pares i mares amb cotxets de nadons i, tot seguit, a les 18h, serà el torn dels nens i nenes que disputaran la cursa de patinets. A les 19h arrencarà la cursa infantil d’1’6 quilòmetres, totalment en anglès i patrocinada per Kids & Us, per donar pas, a les 20h, a la cursa per a adults de 5 quilòmetres, a les 21h, a la prova de 10 quilòmetres i, a les 23h, a la Mitja Marató nocturna. El recorregut de les curses de 5, 10 i 21 quilòmetres tindrà la sortida al Passeig Verdaguer i l’arribada a la Plaça de Cal Font.

Com a final de festa, a la mitjanit hi haurà Festa Flaixbac a l’escenari principal de la mateixa Plaça de Cal Font. Paral·lelament, Igualada Comerç aposta un any més per una nova edició de la Igualada Nit de Shopping, una proposta en què el mateix dissabte, 21 de maig, els comerços del municipi obriran des de les 17h fins a la mitjanit i proposaran ofertes i preus especials, animació, espectacles, degustacions i activitats nocturnes  per a tots els públics.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?