9.1 C
Igualada
Dissabte, febrer 27, 2021

L’espectacle de la Matinal 4×4 d’Igualada torna aquest cap de setmana

4x4Aquest cap de setmana la nostra ciutat viurà per sisè any consecutiu, una matinal 4×4 en tota la seva intensitat. Els amants de les emocions màximes amb el vehicle 4×4 tenen una cita a l’avinguda Catalunya (davant d’Ig-nova) dissabte de 9 a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre i diumenge al matí, de 9 a 2 en què podran trobar cinc hectàrees de terreny apte per practicar totes les emocions que produeix conduir un vehicle 4×4 en un terreny especialment preparat per a ells per la secció 4×4 del Motoclub Igualada. L’any passat, va ser tot un èxit, amb més de 300 participants.

Hi podran trobar:

– Una pista per a vehicles SUV i 4X4 DE SÈRIE.

– Una pista per als més ATREVITS.

– STANDS de recanvis, accessoris, etc…

– Servei de BAR amb begudes, entrepans freds, calents i cafès. – Zona infantil amb inflables, cotxes a pedals, animació, taller de pintura etc…

Les inscripcions es poden realitzar el mateix dia.
Taller mòbil de reparacions “exprès”

A més, quest any, com a novetat, hi haurà un taller mòbil per si algún participant té algún problema en el vehicle, de manera que es pugui reparar el més ràpid possible i pugui continuar en el circuit.
Zona de ràdiocontrol

Per segon any consecutiu i després de veure la bona acollida que va tenir l’iniciativa de fer els circuits de Trial i Rally RC elèctrics, tornarem a habilitar el recinte de la matinal per tal que els pilots i assistents (siguin grans o petits) tornin a gaudir d’aquestes modalitats ja que aquesta sana diversió no hi entèn d’edats.
Trial i Rock Crawler

4X4 GRANEls amics aficionats del Trial i Rock Crawler ens oferiran un circuit ple d’obstacles i de zones en les quals els pilots posaran a prova les seves habilitats demostrant tots els paranys que poden arribar a superar aquests petits 4×4 deixant bocabadats als assistents.
El circuit estarà obert tot el cap de setmana i no tindrà cap finalitat competitiva. Modalitats que poden gaudir del circuit:

-4×4 sense modificar en escales 1/24, 1/16 i 1/10 (rèpliques de tot terrenys originals de sèrie)

-4×4 preparats en escales 1/24,1/16 i 1/10 (Trial i Rock Crawler)
Rally RC

La bona gent del Rally Rc costa daurada ens tornarà a emocionar amb un tram de Rally a petita escala. Dissabte 21 a partir de les 09:30 del matí, el grup Rally Rc Costa Daurada realitzarà una prova del Rally a ràdio control amb turismes elèctrics a escala 1/10 sobre el tram de terra. Després de la prova, el tram estarà disponible per a poder gaudir-lo lliurement la resta del cap de setmana. Hi haurà tomes de corrent habilitades per poder carregar les bateries, si és necessari.
Concurs de fotografia

4X4 fdjLa matinal 4×4 dóna moltes imatges espectaculars que fan les delícies dels aficionats a la fotografia i per això l’organització promou un concurs fotogràfic obert a tothom del qual en sortiran tres guanyadors.

Les fotografies que es presentin al concurs només poden ser fetes els dies de la Matinal 4×4 Ciutat d‘Igualada del 2016 i cada participant només podrà presentar cinc fotografies al concurs. Les fotografies s’han d’enviar al correu electrònic concurs@4x4igualada. com i el termini d’admissió és fins el 28 de juny de 2016.

El nom de l’arxiu que s’enviï ha de ser el nom i cognoms de l’autor i el títol de la fotografia. El veredicte serà inapel. able i decidit per membres de l’organització i del jurat. Es valoraran les fotos més impressionants, espectaculars, salvatges i divertides i el 6 de juliol es farà públic el nom dels guanyadors del concurs. Els premis seran lots de productes valorats el 150 euros el primer premi, 100 euros el segon i 50 el tercer.

Les fotografies premiades quedaran en propietat de  l’organització, que podrà publicar-les fent constar el nom de l’autor, així mateix, l’organització es reserva el dret de publicar qualsevol de les fotografies presentades al concurs, citant-ne l’autoria.

Pel sol fet de prendre part en aquest concurs, els participants es comprometen a no reivindicar els drets d’autor per la reproducció de les seves obres en: catàlegs, samarretes, flyers, cartells, premsa, reportatges, medis audiovisuals o informàtics.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Acord de La Veu amb Mercat de Casa

La Veu de l’Anoia i Mercat de Casa han arribat a un acord per promocionar conjuntament els seus productes. Recordem que Mercat de Casa és...

La Brigada Municipal amplia la flota de vehicles elèctrics

La Brigada Municipal d’Igualada ha ampliat la seva flota de vehicles elèctrics amb la incorporació de dos turismes Renault Zoe i dues furgonetes Nissan...

L’Hospital demana que no es deixi d’assistir al cribratge del càncer de mama tot i la pandèmia

Amb l'arribada de la pandèmia, des de l'Hospital d'Igualada han notat com hi ha dones que no assisteixen a les cites per fer-se una...

La “Vac-Auto”, l’administració de vacunes dins del cotxe, ja ha arribat a l’Anoia

L’evolució de la campanya de vacunació contra la covid-19 a l’Anoia s’està accelerant. Afortunadament, ja s’han administrat prop de 7.400 vacunes (a 21 de...

Enric Grima, nou president de la Jove Cambra d’Igualada

El passat dissabte dia 20 de febrer, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va celebrar l’assemblea de traspàs JCI Igualada 2021, en aquesta ocasió telemàticament....
Compartir