9.5 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

2.000 corredors participen a la cursa popular de RAC 1
2

Publicitat

Quasi 2.000 persones van omplir els carrers d’Igualada per disputar la cursa de RAC1. L’emissora de ràdio més escoltada de Catalunya va portar el passat diumenge la seva cursa popular a la capital de l’Anoia, coincidint amb la seva designació com a ciutat europea de l’esport. A 2/4 d’11 es donava el tret de sortida des del Passeig Verdaguer i passant per diversos carrers del centre de la ciutat. El recorregut també va tenir el final al mateix passeig.

Lahcen Ait i Jes Bonet, eren els primers a arribar al parc de l’Estació Vella, on també hi havia la zona d’avituallament amb les marques col·laboradores i l’escenari on es van lliurar els premis als guanyadors i on el grup de música JoKB es van encarregar de tancar la festa.

El podi femení el van aconseguir Jes Bonet amb un temps de 19 minuts i 15 segons (1a classificada i guanyadora reincident de les 5 curses de RAC1); Laurence Prigent (2a classificada) i Francina González (3a classificada). El podi masculí el van coronar l’igualadí Lahcen Ait Alibou que va sorprendre amb un temps rècord de 15 minuts i 3 segons fent el millor temps de les 5 edicions de la Cursa de RAC1 (1r classificat), Albert Nogueras (2n classificat) i Roger Roca (3r classificat) també nascut a Igualada. En aquest enllaç es poden consultar tots els resultats.

Més enllà de la cursa, durant tot el matí de diumenge es va emetre el programa dels caps de setmana de RAC 1, el Via Lliure, des de la capital de l’Anoia, i es va aprofitar per parlar de diversos temes de la comarca. Els Moixiganguers també van participar de l’esdeveniment aixecant alguns castells.

 

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies