Èlia i Níria Pascual, plata i bronze al Campionat d’Espanya de lançaments llargs
È

germanes Pascual - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
7 de març de 2016

germanes Pascual - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Dissabte 28 de febrer les germanes igualadines Èlia i Níria Pascual van aconseguir la plata i el bronze respectivament al Campionat d’Espanya d’hivern de llançaments llargs que es va celebrar a Jaén, defensant els colors de dos grans clubs nacionals, el Playas de Castellón i el Futbol Club Barcelona respectivament. Davant de la complexitat de la competició causada per les males condicions meteorològiques (forts vents canviants i pluja), les dues germanes van saber gestionar molt bé la situació aconseguint estar de nou les dues juntes al podi.

La Níria va aconseguir la millor marca de la seva temporada amb 48,68 m que li va permetre pujar al segon esglaó del podi. De la seva banda, l’Èlia es va penjar la medalla de bronze gràcies a un millor llançament de 45,68 m, aconseguint també així una millor marca de la temporada.

Un cop finalitzada aquesta competició, les germanes Pascual donen per tancada la temporada d’hivern, període que elles mateixes qualifiquen com molt satisfactori i ja comencen a traçar el camí cap a la temporada d’estiu, focalitzant els nous objectius de la temporada d’aire lliure.

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta