11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

080 Barcelona Fashion i Rec.0 convoquen una nova edició del concurs per a dissenyadors i marques emergents
0

Publicitat

080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 convoquen la 8a. edició del concurs obert a dissenyadores, dissenyadors i marques de moda emergents, per trobar les quatre millors propostes de moda de proximitat i sostenible. Les marques i els dissenyadores i les dissenyadores que vulguin participar-hi podran presentar la seva candidatura fins el 24 de març.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure el talent creatiu en un marc de sostenibilitat. Així, es tindran en compte criteris com la cura del medi ambient i la circularitat, la producció local, la responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial, la perspectiva de gènere, la diversitat de talles i el potencial de comercialització dels seus productes.

El jurat especialitzat encarregat d’escollir les quatre propostes guanyadores està format per Maria Almenar, periodista especialitzada en moda; Josep Abril, dissenyador de moda i professor d’ESDI; Pepe Barguñó, cofundador de la marca Thinking Mu; Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion; i Marina Iglesias, cofundadora de Recstores.

El premi consisteix en un espai de comercialització i promoció a l’espai 080 Barcelona Fashion de moda sostenible al REC.0, festival que se celebrarà del 10 al 13 de maig de 2023.

Els quatre projectes guanyadors es donaran a conèixer el 30 de març, durant dia en què també s’entregaran els premis.

Tota la informació per a participar-hi es pot trobar a les bases del concurs.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies