XX Anoia Folk al Castell de Claramunt

80

folk.JPG

Dissabte, a partir de les 8 del vespre el castell de Claramunt es torna vestir amb la música del 20è Anoia Folk, el festival de música d’arrel tradicional.
Enguany es podrà gaudir a primera hora d’un espectacle per als més petits -i també per als grans- a càrrec de Noè Rivas que presenta “Vine a la festa”.
A les 10 del vespre es podrà escoltar els Quart Primera que presentaran “Neurones a la punta d’un iceberg” i cap a al mitjanit el cantautor Halldor Mar oferirà les seves versions en anglès del moviment de la Nova Cançó catalana.
Tots els assistents tenen a disposició seva servei d’entrepans i bar a dalt de castell i qui ho vulgui podrà pujar al castell amb autobús (sortida i arribada davant de l’Ajuntament de les 19’30h a la 01’30h de la matinada.

Noè Rivas presenta VINE A LA FESTA
Un espectacle d’animació esbojarradament divertit i participatiu. És el fruit de la fusió de ritmes ben diversos (música tradicional, músiques d’en Noè, rumba, swing, blues, reggae …) i d’una recerca de timbres, modulacions, colors i matisos sorprenents que el converteixen en una experiència festiva única.
Danses i cançons per fer passar una bona estona nens, joves i adults.Un homenatge al Xesco Boix i l’Oriol Canals.

QU4RT PR1MERA presenta,
“Neurones a la punta d’un iceberg”
Tant se val si vens de la més negre de les foscors o del blanc més fred i encegador, el que importa és saber-ne sortir a temps. Pere Jou s’ha atrevit a deixar oblidat a l’andana bona part de l’equipatge on hi tenia les pors, els dubtes i les males cares, per agafar un tren on viatgen aquells que encara creuen que no tot està perdut. Vagons plens de passatgers que no saben ben be a on van, però que tenen ganes de somriure i de compartir i, si cal, de llençar les càrregues innecessàries per la finestra. Qu4rt Pr1mera es despullen fermament en cada una de les seves noves 10 cançons, lletres que mereixen d’una lectura acurada i melodies que t’atraparan encara que no ho vulguis.

Halldor Mar presenta WINDS
Halldor Mar és el nom artístic sota el qual Halldór Már Stefánsson desenvolupa la seva carrera musical. Cantautor i guitarrista nascut a Reykjavík, Islàndia. La seva música està basada en el folk acústic i alternatiu. Actualment és també component del grup de pop rock Wiggum.
Al 2014 publica el disc “Winds”, on versiona al anglès un total de deu cançons del moviment de la nova cançó catalana, com “País Petit” de Lluis Llach o “El Vent” de Raimon i que és el que portarà al castell de Claramunt dissabte al vespre.