El waterpolo Igualada perd contra la UAB

15 de gener de 2018

El passat dissabte 13 de gener, els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI van jugar contra l’equip de la Universitat Autònoma de BCN a la piscina de les Comes, amb un resultat final de 6-12.

Era un partit complicat ja que jugaven contra el primer equip de la classificació general. Només començar, l’Igualada va ser capaç de fer dos gols en pocs minuts però la veterania de l’equip rival es va notar i ràpid va remuntar posant-se per davant en el marcador en el primer període. Durant el segon i tercer període, acompanyat per un cert favoritisme per part de l’arbitratge, l’equip de l’Autònoma aprofitava totes les ocasions que tenia en joc per marcar i seguir demostrant la seva experiència dins l’aigua. Al quart període l’Igualada va saber treballar de forma correcta i va remuntar en el marcador, però no va se suficient com per guanyar el partit. L’equip local contava amb pocs jugadors a l’alineació i això va fer que no es poguessin fer gaires rotacions a la banqueta.

Parcials: 2-5, 1-4, 0-1, 3-2

Alineació CNI: D.Hontoria, E.Noguera, D.Pelejà, J.Burgues, R.Calaf, Q.Vilarrubias, T.Mallofré(2), S. Sánchez(2), M.Badia, X.Palomo(2), P.Gómez i com a entrenador M.Tolosa.

El proper partit serà dissabte 27 de gener contra el C.N.Banyoles al la piscina de Banyoles a les 13:00h.