El Waterpolo Igualada empata contra el Sant Adrià
E

6 de març de 2017

El passat dissabte 4 de març els waterpolistes de la categoria Absoluta Masculina del CNI van jugar contra el Sant Adrià amb un resultat final de 10-10.

En el primer quart l’Igualada va començar amb falta de concentració. Durant aquest període van disposar de diverses jugades “d’home de més”,que no van saber aprofitar. L’equip del Sant Adrià es va posar per sobre al marcador amb un 4-2. Al segon quart els jugadors de l’Igualada poc a poc van anar concentrant-se a dins l’aigua i van crear jugades de perill per a l’equip local de manera que van finalitzar el període amb un 6-5 . En el tercer quart l’equip igualadí ben posicionat, va aconseguir l’empatar, després de molt esforç amb un 7-7.

En l’últim període l’equip de Sant Adrià va tornar a posicionar-se per davant al marcador, de tal manera que si els igualadins volien la victòria havien de treballar amb més intensitat. Finalment l’equip igualadí va aconseguir empatar amb un gol de Q.Vilarrubias en situació “d’home de més”, amb un resultat final de 10-10. El partit va transcórrer sense cap incidència.

Parcials: 4-2,2-3,1-2,3-3

Alineació CNI: D.Hortoria(porter), M.Espinagosa, A.Torras(1), J.Burgues(1), R.Calaf, J.Soler, Q.Vilarrubias(2), D.Sánchez, T.Mallofré, D.Pelejà, M.Badia, E.Noguera(6), P.Gómez(porter) i com a entrenador D.Ramis.

El pròxim partit será el proper dia 18 de març a les 19:00h contra el Club Natació Olot a les Piscines Municipals d’Olot.