Motorcat Premium (Volvo) obre a Manresa i ho farà properament a Igualada

362

Automòbils Motorcat Premium, ha inaugurat davant la premsa el nou concessionari de Volvo a Manresa. Les noves instal·lacions, situades al carrer Mossèn Jacint Verdaguer 24-26, disposen de 2.500m, amb una gran exposició de vehicles nous amb un disseny innovador, un taller on es prioritza la màxima qualitat i comoditat pels clients i un departament de recanvis per poder gestionar d’una forma eficaç qualsevol demanda.

Les noves instal·lacions estan dissenyades seguint el nou concepte idealitzat per les exposicions de venta (VRE, Volvo Retail Experience) en les que sobresurten els valors escandinaus de qualitat, disseny, llum, atenció al detall i que reflecteixen la nova estratègia de Volvo “Designed around you” (Dissenyat pensant amb tu), filosofia que vol entendre a les persones i proporcionar una experiència Premium al client, al qual Volvo busca fer la vida més fàcil.

El Grup Motorcar neix de la unió de Garatge Montserrat i Automòbils Pedret, dos empreses familiars dedicades al món de l’automoció des dels anys 50.

El naixement del grup és fruit dels canvis constants del món actual, amb la finalitat d’adaptar les empreses familiars als nous temps, Josep Basols i Jordi Macià-Rosell a l’any 2017 decideixen fer un pas endavant amb la intenció de professionalitzar i estructurar el negoci, és a partir d’aquí quan neix el nou grup, amb una previsió de vendes pel 2018 al voltant d’uns 3.000 vehicles i amb una facturació aproximada d’uns 40.000.000 milions d’euros.

En aquest mateix any 2018, també comença una nova etapa per al grup, que passa a incorporar la primera marca Premium. Així doncs, Volvo passa a representar un lloc important en la nova estructura, aportant uns grans valors ètics i mediambientals, amb la qualitat, disseny i la seguretat tan propis de la marca escandinava, que composen el mateix ADN.

Motorcat Premium (Volvo) actualment disposa de dos instal·lacions a Manresa i Vic i en un futur pròxim disposarà d’una tercera instal·lació a Igualada, aquests centres estan totalment adequats als nous estàndards de qualitat i mediambientals de les que requereix la marca més segura del món.

Actualment el Grup Motorcat té 90 treballadors, dels quals 11 treballen exclusivament per Motorcat Premium.

L’esdeveniment ha tingut lloc aquest dijous amb la presència del Senyor Germán López-Madrid (Senior Advisor de Volvo Car Corporation) i el senyor José María Galofré (Conseller Delegat de Volvo Car España), així com també els mitjans de comunicació més importants de la zona.