Vint-i-cinc bosses de brossa recollides en la jornada de neteja popular del riu a Vilanova

41

Fins a 25 bosses de brossa es van recollir en l’acció de neteja del riu i sensibilització que es va fer el passat dissabte a Vilanova del camí. La trobada, organitzada pel grup municipal d’ERC va aplegar una cinquantena de persones, equipades amb amb les eines necessàries per aconseguir l’objectiu de deixar ben net la llera del riu Anoia, a la zona del Parc Fluvial de Vilanova. Els participants no es van limitar només a recollir tots els residus que s’anaven trobant sinó que també van fer una feina de selecció i classificació per tal de dipositar les deixalles en el contenidor corresponent.

Després de la neteja es va fer una xerrada de sensibilització, en què Roc Barnils, de l’entitat Ben Plantats, va explicar la importància de cuidar el medi ambient i trobar l’equilibri entre les persones i l’entorn mediambiental que ens envolta. La regidora d’ERC, Meritxell Humbert, manifestava que “l’activitat ha permès compartir les preocupacions sobre l’entorn natural del nostre poble i obrir vies per noves accions que ens permetin continuar la tasca de sensibilització”

De fet, un cop acabada la trobada molts dels participants coincidien en la necessitat de repetir l’acció en altres zones de la ciutat, ja que la valoraven molt positivament.