Els vilanovins s’aboquen a la Setmana Cultural Flamenca d’Artístic

19

artistic-flamenc-vilanova-veuanoiaArtístic, l’escola de Dansa Música i Teatre va tancar dissabte la primera Setmana Cultural dedicada al flamenc amb una valoració molt positiva. L’activitat es va obrir el passat dia 13 de novembre amb un concert de guitarra flamenca “Homenatge a Paco de Lucía” a càrrec de Javier Gavara, que va portar a Can Papasseit un centenar de persones.

Javier Gavara va oferir al públic un repertori de Paco de Lucía, de la seva primera època, i un seguit de peces pròpies, més íntimes i personals.

José Maria Escalante es mostrava molt satisfet davant l’acollida del públic ja que era complicat connectar únicament amb una guitarra.

Aquest dissabte, els actes de la Setmana Cultural Flameca va continuar amb dues masterclass, una de bulerías amb Cristina Blanco, i una altra amb Javier Gavara sobre guitarra flamenca. Dues experiències que van complir amb escreix les expectatives de l’escola que ja està pensant en la segona edició. Volen planificar-la amb més temps i incorporar noves activitats, com ens han explicat José Maria Escalante i Anaïs Cañadas de l’escola Artístic.