La vilanovina Ariadna Ramos, campiona als MAC Outdoor dels Estats Units

67

L’atleta vilanovina del Club Atlètic Igualada Petromiralles Ariadna Ramos va assolir brillantment el Campionat de Conferència a l’aire lliure (Mid American Conference Outdoor Championship) amb la seva Universitat d’Akron, en les proves que es van a terme a la ciutat de Kalamazoo (Western Michigan – USA).

L’anoienca, que competia amb la universitat d’Akron, va guanyar individualment la prova del Triple Salt femení amb un millor intent de 12,82 m., i va participar també en el relleu de 4 x 100 m, on el seu equip va quedar 3r amb 45”85, corrent l’Ariadna la 1a posta, amb Daziah Green – Samia Bell i Daniella Johnson.

L’equip femení de la Universitat d’Akron van quedar Campiones del MAC amb 128 punts, seguides d’Eastern Michigan amb 124 punts, i de Kent State, 3eres. amb 118,5 punts, mentre que l’equip masculí va assolir també la victòria en aquesta competició, amb 166,5 punts, seguits d’Eastern Michigan amb 140 punts, i de Buffalo, amb 117 punts. Ambdós conjunts ja s’havien imposat també enguany en les proves en Pista Coberta d’aquest hivern.

Ariadna Ramos està becada per aquella universitat, en la que esta cursant estudis de periodisme i on continua competint amb Akron en les proves atlètiques dels diferents campionats.