Vilanova tindrà talls de trànsit pels treballs de poda i tala d’arbres

26

Les fortes pluges de dimecres i dijous van endarrerir l’inici dels treballs de poda i tala previstos al carrer Mossèn Amadeu Amenós que finalment van poder començar divendres. Per facilitar la tasca de la brigada municipal de jardineria, s’ha tallat el trànsit rodat per aquest carrer, entre les 8 h i les 20 h, però es preveu que estigui obert durant el cap de setmana.

El regidor d’Obres i Serveis Municipals, Manuel Ocaña, ha confirmat però que el carrer es tallarà de nou al trànsit, “per raons de seguretat”, el dilluns i el dimarts, també entre les 8 i les 20 h.

Les tasques de poda i tala en aquest carrer són força complicades donada l’alçada i el volum de la copa dels arbres. Per aquest motiu des de la regidoria que encapçala Ocaña es va decidir reduir el nombre d’exemplars que “permetrà esclarir la zona i evitarà danys a les voreres i ensurts als vianants”.

Així mateix, explica el regidor Manuel Ocaña, està previst que dilluns comenci a treballar a la zona la brigada d’obres que “s’encarregarà de l’arranjament de les voreres que han quedat seriosament danyades per les arrels dels arbres”. Després de la retirada de les soques dels arbres talats, la brigada també s’ocuparà de tapar els espais dels escocells.