Vilanova llença noves ajudes per fomentar l’ocupació, l’emprenedoria i l’anglès Nivell C1

26

Des d’aquest dimecres, ja es poden sol·licitar les subvencions que Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí destina d’una banda, al foment de l’ocupació i l’activitat econòmica, i de l’altra, a millorar l’ocupabilitat curricular en llengua anglesa. Aquesta setmana -amb data de 12 de juliol- han sortit les bases publicades al BOPB i ja estan penjades al web municipal www.vilanovadelcami.cat

El primer paquet de subvencions, el més important, aposta per donar suport a petites i mitjanes empreses, així com als emprenedors. És el quart any consecutiu que es convoquen i consta de tres línies diferents.

La primera està destinada a les petites i mitjanes empreses del municipi per a la contractació de persones. L’Ajuntament de Vilanova del Camí subvencionarà cada contracte laboral per un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa, amb un import d’entre 600€ i 1.200€.

La segona línia s’adreça a persones emprenedores que iniciïn una activitat econòmica. La quantia de les subvencions en aquest cas serà de 1.000€.

I la tercera línia d’ajudes és per realitzar reformes de locals comercials i de serveis. La quantia serà fins al 50% de la inversió, amb un import màxim de 5.000€.

El termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de desembre de 2017 o, si és el cas, fins que s’exhaureixi el crèdit disponible a la partida pressupostària. .

D’altra banda, també aquesta setmana han sortit les bases de les subvencions per a la millora de l’ocupabilitat i curricular en llengua anglesa que està destinada a persones majors de 16 anys, empadronades a Vilanova del Camí, que es matriculin a un curs d’anglès de Nivell C1 en algun dels centres acreditats del municipi.

La quantia de la subvenció serà del 75% del cost del curs amb un màxim de 395€ si estan aturats i del 50% del cost del curs amb un màxim de 265€ si es troben en actiu.

En aquest cas el termini de presentació de les sol·licituds s’acaba el 15 de novembre de 2017.

Les bases de les diferents subvencions (documentació a presentar, així com el procediment, requisits i terminis per a la concessió) estan penjades a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí www.vilanovadelcami.cat

Per més informació us podeu adreçar a: Promoció Econòmica – Ajuntament de Vilanova del Camí –al Centre d’Innovació Anoia, carrer dels Impressors, 12- o bé trucar al telèfon 93 805 44 11 (ext.5). També us podeu posar en contacte via correu electrònic a: peconomica@vilanovadelcami.cat