Vilanova del Camí recupera la música nadalenca als carrers

38

Diumenge a la tarda va tenir lloc l’acte institucional d’encesa de les llums de Nadal de Vilanova del Camí, que va il·luminar de blanc i de blau l’arbre de la plaça del Mercat.

Seguint la tradició es va fer un compte enrere per encendre l’arbre de Nadal i aquest any l’acte es va cloure amb un concert de nadales a càrrec de quatre cors rocieros. El repertori, que es va allargar fins a gairebé les vuit del vespre, va comptar amb les actuacions del Coro Vírgen del Rocío de Sant Andreu de la Barca; Coro Rociero Sagrado Corazón de Castellbisbal; Coro Morenitas de la Sierra de Capellades i Rocieros del Camino, de Vilanova del Camí. El concert va acabar amb la interpretació d’una nadala amb els quatre cors, els agraïments al professor que assaja als quatre grups i el sorteig d’una panera nadalenca.

Vilanova del Camí recupera la megafonia de Nadal per ambientar els eixos comercials i el camí escolar
Aquest dilluns es va posar en marxa el sistema de megafonia que omplirà de música nadalenca el carrer Santa Llúcia, la plaça del Mercat i un tram del carrer Major aquest mes de desembre.

Fa anys que Vilanova no posava música al carrer, però enguany des del govern es va apostar per recuperar-la i ambientar així algunes de les vies principals del municipi i on es concentra major nombre d’activitats.

La música sonarà de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 21.00 h. I els caps de setmana únicament a la tarda, de 17.00 h a 21.00 h.