Vilanova Comerç avança el Nadal a la plaça de Can Papasseit els dies 3 i 4 de desembre

28

fira-de-nadal-2016-cartell-veuanoiaEl Nadal arriba aquest cap de setmana a Vilanova del Camí. Vilanova Comerç ha organitzat la tradicional Fira de Nadal per aquest dissabte i diumenge, amb un seguit de novetats respecte d’altres edicions i un ampli ventall d’activitats paral·leles per atraure diferents públics.

Vilanova Comerç aposta enguany per un canvi radical en la Fira de Nadal. Ha canviat la ubicació, les dates, l’ambientació i també la posada en escena. Enguany es celebrarà a la plaça de Can Papasseit i no a la plaça del Mercat; es farà el primer cap de setmana de desembre i no la setmana de la Puríssima; s’ambientarà al més pur estil nadalenc i per últim es farà en un espai acotat per una gran carpa per acollir millor parades del comerç local, segons explica el president de Vilanova Comerç, Jordi Vilarrúbias.

Una dotzena d’establiments vilanovins participaran a la Fira que intentarà oferir al visitant una mostra de productes i serveis típics d’aquestes dates. Arbres i flors de Nadal, ornamentació, roba i complements, entre altres.

També hi trobarem una àmplia selecció de torrons artesanals gràcies a la participació d’un establiment igualadí, Óscar Pastisser, que complementarà l’oferta local de productes de temporada.

La Fira incorpora tot un seguit d’activitats paral·leles, gràcies a la complicitat i participació de les entitats locals. Farem cagar el Tió, ens visitarà el Pare Noel, podrem fer manualitats amb Endinsa’t, ballar amb Sweet India, cantar amb Artístic o ballar sardanes amb l’Associació Sardanista.

També podrem gaudir d’una degustació de productes de mercat gràcies als comerciants del Mercat de Sant Hilari i participar al concurs de dibuix i pintura que organitza Santi Navarrete d’Artesania J.Pons.

L’objectiu d’aquesta Fira de Nadal renovada, explica Jordi Vilarrúbias és donar a conèixer el comerç de Vilanova, posar en valor els seus productes i serveis i de retruc, animar les vendes de Nadal.

El comerç local, explica Vilarrúbias, s’ha bolcat en aquesta Fira i confia que els canvis seran ben acollits. Des del comerç vilanoví s’ha treballat intensament per poder oferir aquest esdeveniment en què alguns establiments hi participen per primera vegada.

Des de Vilanova Comerç conviden la ciutadania a participar activament a la Fira, bé visitant-la i participant de les activitats paral·leles que han programat, bé fent part de les compres de Nadal. La participació ciutadana, diu el president de Vilanova Comerç, el primer pas per fer créixer aquesta Fira i altres que es puguin organitzar en un futur.

La Fira de Nadal tindrà lloc, com dèiem, aquest cap de setmana 3 i 4 de desembre a la plaça de Can Papasseit. Podreu visitar-la partir de les 10 del matí.

Els comerciants de la Fira obsequiaran les seves compres amb una butlleta que entrarà al sorteig d’un arbre de Nadal ple de regals, dels establiments participants. El sorteig es farà el dia 5 de gener.