Vilà, Prat i Haro participen a la Baja Aragó que comença divendres

38

Divendres comença a Terol una nova edició de la Baja Aragó amb més de dos-cents participants, desglossats a les categories de cotxes, motos, quads i camions. Puntua per la copa del món de bajas així com pel campionat estatal de ral.lis tot terreny.

A partir de les cinc de la tarda d’aquest divendres començaran a sortir les motos i quads i una hora més tard els cotxes. Demà dissabte l’horari de sortida serà a partir de les set del matí les motos i quads i una hora més tard els cotxes, mateix horari que el del diumenge, pel que fa a les motos i quads i un parell d’hores més tard els cotxes.

Cal destacar la participació de pilots i copilots de Moto Club Igualada, així a quads hi ha Dani Vilà de Capellades amb Yamaha, a cotxes l’osonenc Nani Roma amb el copilot odenenc Àlex Haro amb Toyota i a buggis el pilot de Maians Miquel Prat copilotat per Sergí Brugué de Vidreres amb Yamaha.

Tots ells tenen series opcions de pujar al podi en les seves respectives catagories en aquesta Baja Aragó que com en les darreres edicions la base estarà situada a la capital terolana i en què el recorregut serà per camins de la seva província.