Victòries de Toni Bou, Àlex Canales i Mireia Lozano al trial alacantí de la Nucia

93

Sens dubte l’efecte trialer de Toni Bou te molt a veure perquè actualment el trial sigui el que compta amb més participants dels clubs anoiencs en les diverses modalitats del motociclisme esportiu en els campionats estatals.

Com es va demostrar en el trial que es va disputar pels voltants de la població de la Nucia a la comarca de la Marina Baixa alacantina, amb un total de deu pilots pertanyents a Moto Club Igualada, Moto Club Montbui i Piera Scan a més del professional Toni Bou.

Aquest trial alacantí estrenava els campionats estatals a l’aire lliure de totes les categories, aconseguint els pilots dels tres clubs anoiencs magnífiques classificacions.

Així a TR1, victòria de Toni Bou -Honda- i novena plaça per Marc Riba -TRS- del Piera Scan. A la categoria TR2, cinquè lloc de Sergio Ribau -Beta- del Piera Scan i vuitè Gerard Trueba -Beta- també del Piera Scan.

A Junior, victòria d’Àlex Canales -GasGas- del Moto Club Igualada, segona posició per Pol Mediñà -Beta- del Piera Scan i sisena de Carlos Brines -GasGas- del Piera Scan. A Cadet, segon lloc de Lluc Miquel -Sherco- del Moto Club Montbui. A Femení B victòria de Mireia Lozano -Beta- del Piera Scan. A Juvenil B, tercer Marc Piquer -Beta- del Piera Scan i novè Àlex Mediñà-Beta- també del Piera Scan.

Una vegada finalitzat el trial, el pluricampió pierenc Toni Bou deia: “Ha estat un bon cap de setmana d’estrena del Campionat d’Espanya. Les zones estaven bé, perquè permetien poder fallar i també recuperar, si cometies errors. No obstant això, havíem vingut a aquesta primera cursa a l’aire lliure sense haver tingut molt temps per entrenar, perquè estem ficats de ple en la temporada indoor. Però a mesura que ha anat avançant la cursa, m’he sentit còmode i he pogut completar un bon trial. Ha estat un gran inici de campionat amb bones sensacions damunt de la moto”.

Excel.lent inici doncs dels pilots trialers del tres clubs anoiencs en aquest trial estatal a l’aire lliure en el què Sigüenza serà la segona a mitjans d’abril serà la segona prova puntuable.