Victòria sòlida del CF Igualada femení contra la UD Collerense
V

29 de gener de 2019

Després d’encadenar tres derrotes consecutives, les blaves van completar noranta minuts complets, per imposar-se (2-0) a un dels equips capdavanters de la lliga, la UD Collerense.

Durant els primers minuts de partit, les igualadines van fer una pressió alta a les mallorquines, que va dificultar molt el joc de les visitants. Això va fer que les anoienques tinguessin diferents opcions per avançar-se en el marcador. I en aquesta ocasió, no les van desaprofitar. En primera instància, Bernadí obria el marcador, i pocs minuts més tard, Pauli obria distàncies, just abans del descans.

A la represa, les jugadores de Jordi Torres no es van complicar, sense jugar-se pilotes en zona d’iniciació, trobant-se molt còmodes. En aquesta situació, les locals van aprofitar la precipitació del Collerense, per generar més arribades, que haguessin pogut ampliar la diferència.

No va ser així, i el matx va acabar amb el 2 a 0. Victòria que dona molta moral a l’equip de cara a la següent jornada, on s’enfrontaran al CF Sant Pere Pescador, equip que està just per sota de les igualadines en la classificació.