Victòria “rigat” a Taradell amb rècord de gols de Jordi Méndez
V

19 de febrer de 2020

CP TARADELL 6
IGUALADA RIGAT 9

El partit d’aquest 18 de febrer del 2020 passarà a la història. Molta gent el recordarà com el dia en que Jordi Méndez en va fer 6. El davanter arlequinat va igualar el rècord de 6 gols a l’Ok Lliga que va establir el jugador del Barça, Pablo Alvarez, a Arenys ara fa 2 temporades. I de fet, el davanter arlequinat l’hauria batut perquè a falta de dos minuts va enviar al pal un penal. Però la cosa és que va ser al pal de dins de la porteria…. Els àrbitres, però, no ho van veure i el rècord va quedar així. Compartit. Ex-equo pels dos jugadors que ara mateix dominen la classificació de golejadors de la competició (amb 29 gols) només per darrera dels 31 de Marc Grau del Liceo.

Els 6 gols de Méndez van ajudar a l’IHC RIGAT a emportar-se els 3 punts del Pujoló i a col·locar-se tercer a la classificació, després de la derrota del Noia a Voltregà. La victòria va arribar en un partit boig, típic d’entre setmana, amb atacs i contres constants, poc control, i això si, molta diversió. L’IHC va anar obertament a l’atac, però en aquesta ocasió no va saber controlar la defensa.

Méndez ja va avisar que seria un dia especial molt d’hora. Només s’havien jugat 36 segons i ja havia fet el primer dels seus 6 gols. Va ser en el llançament d’un penal. Després el Taradell va capgirar el marcador amb gols de Solé i de l’ex-IHC Marçal Casadevall. Faltaven 6 minuts i l’Igualada anava pel darrera en el marcador. Per primera vegada en el partit. I última. Perquè a partir d’aquí els igualadins van dominar i van poder marxar al vestidor amb una diferència de 3. I és que en 5 minuts van arribar 4 gols. Méndez va empatar amb una contra amb el Ton. 34 segons després el Tety va fer el tercer amb un passi interior que va desviar un defensa. I altre cop Méndez va fer dos gols més, pràcticament fotocopiats. Xut creuat al pal llarg i arran de terra.

7 gols a la primera podien fer pensar que ja s’havia acabat la collita. I no va ser així. L’aixeta va seguir oberta i a la segona encara se’n van veure més, fins a 8 en total. Igual que a l’inici del partit, la segona part va començar amb un gol molt matiner, aquest cop als 45 segons, amb un gol del també ex-IHC, Dani Rodríguez a l’escaire des del vèrtex. 3 minuts més tard Méndez tornava a marcar en rebre una pilota interior que va tornar a enviar rasa a la xarxa.

Al minut 4 va arribar una de les jugades del partit. Dani enviava al pal una FD. Com que la bola va tocar sostre es fa un servei neutral i Pla guanyava la bola i es plantava sol davant d’Albert Dalmau, el driblava i marcava. Del que podria haver estat el 4 a 6 es passa al 3 a 7. Dos gols en una mateixa jugada.

A partir d’aquí els gols van anar caient però ja la victòria igualadina semblava assegurada. I alguns ho van fer de manera molt seguida. Minut 7.15 Casadevall va fer el 4 a 7 caçant un rebot, aixecant i picant. Minut 7.48 Méndez marcava a passi de Roger Bars. Minut 8.13 Marçal marcava de penal.

Era un autèntic festival de gols al que s’hi van afegir, abans d’acabar, Palau (amb un remat interior) i Dani, pels locals, amb un tir de llarga distància. I el podria haver rematat el mateix Méndez amb el gol de penal que els àrbitres no van veure i el van deixar amb “només” 6 gols.

Ara els arlequinats rebran al Caldes a les Comes, dissabte que ve a les 6 de la tarda, amb la defensa del tercer lloc en joc.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?