Victòria per la mínima del CF Igualada contra el Cambrils (1-0)

46

Pere Santano – Els blaus rebien un rival de la zona baixa de la classificació, però que s’està jugant la salvació, en un grup molt igualat. Per aquest motiu, no es podia badar i s’havia de seguir amb la bona dinàmica.

Així va ser, com en uns bon primers minuts, els anoiencs van tenir una gran ocasió de gol, a peus de Llobet, que va aturar el porter visitant. Amb el pas dels minuts, l’enfrontament es va anar igualant i es va arribar a un punt en què ambdós equips van tenir oportunitats per avançar-se en el marcador. Amb aquesta situació, els grans protagonistes van ser els porters, que van fer que el partit se n’anés al descans amb empat a zero.

La segona meitat va començar de la millor manera. En una jugada de pilota aturada, Bernat recollia una pilota morta a l’àrea, per obrir la llauna. A partir d’aquest moment, els igualadins van saber defensar-se, pressionant la sortida de porteria dels del Baix Camp.

Als darrers minuts, amb el mínim avantatge, el Cambrils va intentar jugar de manera més directa, buscant les pilotes aèries. Però la defensa blava i Ribera van mantenir la porteria a zero, fent que el matx acabés amb victòria local.

Amb aquest resultat, el CF Igualada es col·loca amb 35 punts i la setmana vinent es desplaçarà a Balaguer, per enfrontar-se a un altrerival de la zona baixa.